Ягода малини

У плодах малини містяться фруктоза, глюкоза, сахароза, яблучна, мурашина, лимонна і саліцилова кислоти, дубильні і білкові речовини, пектин, флавоноїди, вітамін С і вітаміни групи В. У їжу вживають ягоди у свіжому вигляді або у вигляді варення, джему, соків, компотів, сиропів, желе і начинок для цукерок. 

Малина входить до складу різних лікарських зборів: вітамінних, потогінних, протикашльових. Сироп з ягід малини використовується для поліпшення смаку і надання приємного запаху деяким з ліків. Протипоказання: в обмеженій кількості вживати хворим на подагру, нефрит. 

55,00 грн.
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати